14.8 C
Skopje
Tuesday, May 30, 2023
- Advertisement -spot_img

Категорија

СОНОВНИК

СОНОВНИК | Еве што значат боите во нашите соништа

Според теоријата на Јунг, ние во соништата не гледаме одредени бои, туку ги замислуваме според реалниот амбиент во кој живееме. Ако лицето што сонува се...

Новости

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img