14.8 C
Skopje
Tuesday, May 30, 2023
- Advertisement -spot_img

Категорија

ПСИХОЛОГИЈА НА ЖИВОТОТ / УСПЕХОТ

СТРАВОТ ПОСТОИ САМО ВО ВАШИОТ УМ, НИКАДЕ НА ДРУГО МЕСТО ! Еве како да го надминете

Бидете зафатени. Тоа е најевтиниот лек во светот, и еден од најефикасните. Дејл Карнеги развил своја концепција за безконфликтна и успешна релација. Тој имал многу поддржувачи...

Новости

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img