14.8 C
Skopje
Tuesday, May 30, 2023
- Advertisement -spot_img

Категорија

МИСЛИТЕЛИ

8 карактеристики на културниот човек | Генијални совети од Антон Павлович Чехов

Еден човек за да е културен, не е доволно да чита популарни романи и да оди во театар. Тој постојано мора, деноноќно да работи...

Новости

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img