14.8 C
Skopje
Tuesday, May 30, 2023
- Advertisement -spot_img

Категорија

ЉУБОВ И СЕКС

Жената, која најчесто изневерува по занимање е домаќинка …

Многу фактори влијаат врз тоа дали партнерот ќе не изневери - незадоволство, привлечност од друга личност, одмазда...Новото истражување покажа дека меѓу факторите, кои влијаат...

Новости

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img