14.8 C
Skopje
Tuesday, May 30, 2023
- Advertisement -spot_img

Категорија

КУЛТНИ ЛИКОВИ

“Дениција” од Петре М. Андреевски

Дениција          Стихозбирката „Дениција“ или циклусот песни за Дениција по многу нешта е различен и специфичен. Основниот мотив е љубовта кон жената — Дениција (име кое...

Новости

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img