14.8 C
Skopje
Tuesday, May 30, 2023
- Advertisement -spot_img

Категорија

ИНТЕРВЈУ

РУСИТЕ се подготвуваат 20 години за КОНФЛИКТ и УНИШТУВАЊЕ на НАТО во ВОЈНА ! Американското обезбедување го уништи Пентагон – сега знаеме зошто Американците...

Скот Ритер е најкомпетентниот и најчесен американски аналитичар за настаните во Украина и по повод Украина, односно судирот меѓу Русија и Западот по повод...

Новости

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img