14.8 C
Skopje
Tuesday, May 30, 2023
- Advertisement -spot_img

Категорија

ЕКОНОМИЈА/ФИНАНСИИ

Каде и како државава ги конвертира девизите во домашна валута?

Конверзијата на девизите во домашна валута, државата не може да ја направи во менувачниците, бидејќи тие работат исклучиво со физички лица. Конверзијата се прави врз...

Новости

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img