15.8 C
Skopje
Tuesday, May 30, 2023
- Advertisement -spot_img

Категорија

ДОМАЌИНСТВО

ПОГРЕШНО НЕ УЧЕЛЕ | Компирите можат да издржат и до 10 недели со овој трик

Експерт за кујна откри дека до сега неправилно сте чувале компири. Еве што треба да знаете. Нема ништо полошо од тоа да видите како компирите...

Растенија кои за 6 часа го чистат воздухот од мувла и отрови

НАСА ги проучувала домашните растенијакои многумина ги имаат и открила дека некои подобро го филтрираат воздухот и ги отстрануваат испарливите органски соединенија. Тие издвоиле...

Новости

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img