14.8 C
Skopje
Tuesday, May 30, 2023
- Advertisement -spot_img

Категорија

ДИЕТИ

Нутриционистите откриваат што треба да појадувате за да изгубите килограми

Нутриционистите забележуваат дека првиот оброк е најважен, тој го започнува метаболизмот и ни дава енергија да го „протуркаме“ цел ден. Германските нутриционисти открија дека метаболизмот...

Новости

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img