14.8 C
Skopje
Tuesday, May 30, 2023
- Advertisement -spot_img

Категорија

COLUMNS

МАКЕДОНИЈА Е ВКЛУЧЕНА ВО КОНТРОЛИРАН ХАОС КОЈ НИТУ МАКЕДОНЦИТЕ НИТУ СРБИТЕ НЕ ПОБЕДУВААТ! Има лукав обид насилно да се смени полот на еден народ…

Медицината доста напреднала, па операциите за промена на полот полека, но сигурно стануваат реалност, дури и кога станува збор за цели народи. Не треба да...

Новости

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img