14.8 C
Skopje
Tuesday, May 30, 2023
- Advertisement -spot_img

Категорија

АВТОМОБИЛИ

Крај за бензинците и дизелашите во ЕУ | Од 2035 година ќе се продаваат само електрични возила

Мерката е наменета за исполнување на европските климатски цели, особено постигнувањето на јаглеродна неутралност до 2050 година. Европската унија планира да ја прекине продажбата на...

Новости

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img