14.8 C
Skopje
Tuesday, May 30, 2023
- Advertisement -spot_img

Категорија

Наука

Откриен најстариот воен доказ од масакр извршен пред 10 000 години | Видео

Научници од Универзитетот Кембрџ го откриле најстариот доказ од војна кој воопшто бил пронајден од цивилизацијата. Се работи за масовна гробница во Кенија за...

Новости

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img