14.8 C
Skopje
Tuesday, May 30, 2023
- Advertisement -spot_img

Категорија

Кажи ако смееш

Следната војна на Балканот

Промената на државните граници на Западен Балкан обично се смета за една од најопасните идеи во модерната европска политика. И така, бидејќи овој месец...

Дали Србите беа на погрешната страна на историјата во 1999 година?

09.11. Во 1989 година, мојот сосед Владо се најде во Берлин за време на уривањето на Берлинскиот ѕид. Само неколку дена пред неговото доаѓање,...

Србија | Вакцини има, нема кандидати за вакцинирање?

Речиси сите кои се пријавија за вакцинација во Србија, веќе се вакцинирани. Но три четвртини од полнолетното население во земјата се нема пријавено за...

14% од жените ја изгубиле невиноста на задното седиште

63,4% од анкетираните одговориле дека имале однос на задното седиште. Палавоста на автомобилските седишта воопшто не е “ново” за некој возрасен, а пред неколку дена...

Новости

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img