15.8 C
Skopje
Friday, September 22, 2023
- Advertisement -spot_img

Категорија

Бизнис

Забележан е феномен во светот што може да предизвика ТОТАЛЕН КОЛАПС

Градовите кои се најмногу изложени на ризик од “пукање на балонот” се: Париз, Амстердам, Цирих. Во некои метрополи, особено во оние со силни закони...

Планетата е ТЕМПИРАНА ФИНАНСИСКА БОМБА | Во 2023 година ѝ претстои ХАОС

Понатамошното игнорирање на инфлацијата ќе ја втурне светската економија во голема криза, според последниот извештај издаден од „Deutsche Bank“, односно нејзините економисти, кои покажуваат...

Новости

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img