15.8 C
Skopje
Friday, September 22, 2023

9 лаги за мајчинството со кои целиот ваш живот ви го полнат мозокот

Мора да се прочита

- Advertisement -spot_img

Секоја мајка сака да биде совршена мајка. И практично секоја мајка прави грешка така што верува во одредени митови за подигање на децата.

Затоа и не изненадува што многу жени ја губат вербата во своите способности.
Па тогаш, што е навистина потребно за да бидете добра мајка?

Решивме да раскрстиме со некои митови за родителството и да ви покажеме како всушност изгледа вистинскиот живот.

9 лаги за мајчинството со кои целиот ваш живот ви го полнат мозокот

1. Децата на добра мајка никогаш не плачат

2. Добра мајка се жртвува за своите деца

3. Добра мајка наоѓа радост во секоја минута

4. Децата на добра мајка никогаш не се болни

5. Добра мајка подига добро образовани деца

6. Добра мајка секогаш знае што сака нејзиното дете

7. Добра мајка никогаш нема негативни чувства за своите деца

8. Добра мајка има дружељубиви деца

9. Кај добрите мајки, сè оди според планот

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

- Advertisement -spot_img

Повеќе Вести

- Advertisement -spot_img

Последно додадено