14.8 C
Skopje
Tuesday, May 30, 2023

10 луди теории за вонземјаните

Мора да се прочита

- Advertisement -spot_img

Кои се можните причини што досега не сме ги запознале … барем официјално?

Вонземјаните се интересна идеја која ја скокотка фантазијата на теориите на заговор, на обичните луѓе и научници доста интензивна во последните 60 години – но кои се можните причини зошто досега не сме ги запознале … барем официјално?

Еве десетина од нив:

10. ЗОО теорија – само нè гледаат ….

9. Насочена панспермија – ние не сме случајно на Земјата … а не сме ни создадени од Бога …

8. Договор со вонземјани – Владата на САД остварила контакт во 1947. година и договорила сѐ и сешто …

7. Френклиновата теорија на заговор – сè се случило уште пред сто години пред ова горе наведеното …

6. Теоријата за вселенскиот брод Месечина – кој не е вистински сателит, туку е вештачки

5. Раелијанци – вонземјаните се меѓу нас, но во една чудна приказна

4. Езотерија и Хитлер – е тука навистина постои сè и сешто, па дури и вонземјани …

3. Рептилијанска елита – прашајте што мисли David Icke, сè ќе ви објасни …

2. Луѓето во црно – не филмот, се разбира, но всушност и да …

1. Антички вонземјани – за тоа прашајте ги Инките и тимот, а и Erich von Daniken има што да каже …

Повеќе за сè во прилично обемното и интересно видео:

- Advertisement -spot_img

Повеќе Вести

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Последно додадено