15.8 C
Skopje
Tuesday, May 30, 2023

Со племенски манири, територијални претензии и никаков соживот нема чекор кон Европа и Светот

Мора да се прочита

- Advertisement -spot_img

Во 21 век кога светската цивилизација претендира да се колонизора на Марс, албанците од Tетово преку вандализам и рушење на сé што е македонско се враќаат во камено доба.

Имено, осквернавени се поставените плочи во чест на масакрираните бранители во Вејце од 2001 година, кои ги поставија лидерите на Левица, Апасиев и Крмов, но и другите присутни.

Секоја година сликата е иста, а државниот врв е нем и глув на уринирањето врз историјата и државноста од страна на албанското малцинство кое дивее врз државата која ги храни и вдомила.

Сите функцуонери целите кон Европа и Запад, а самите знаете дека со ваков “соживот” не се оди никаде.
Се сликате по медиуми и со претставници на Европската заедница, а општеството ви е труло.

Вечна им слава на македонските бранители, гробот вечно ќе им се знае, бидејќи не можете толку да искршите колку што ние може да поставиме.

Политичка партија Левица
Бул. „Кочо Рацин“ бр. 32/2 кат-1 
www.levica.mk / contact@levica.mk

- Advertisement -spot_img

Повеќе Вести

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Последно додадено