15.8 C
Skopje
Friday, September 22, 2023

Синоќа е вандализиран мостот пред Археолошки музеј со антимакедонски пораки

Мора да се прочита

- Advertisement -spot_img

На мостот пред Археолошки музеј испишани антимакедонски пораки

„Македонци, ќе ве убиеме“, „Албанија – Косово“, „Голема Албанија“ и други пораки се испишани на мостот пред Археолошки музеј.

- Advertisement -spot_img

Повеќе Вести

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Последно додадено