15.8 C
Skopje
Friday, September 22, 2023

Потресно видео / Душите за вистината копнеат !

Мора да се прочита

- Advertisement -spot_img

Сведоштво за насилијата вршени врз македонскиот народ за време на Втората светска војна од страна на фашистичките сили на Грција. Зар ова не е доволно за да се запрашаме:

– Има ли друг пат за нас Македонците освен вистината?

– Има ли друго име Македонци освен вистинското ?

– Има ли друга сила што ќе не собере освен љубовта?

Македонци да ги просветлиме душите на нашите предци, кои копнеат за Вистината и да им направиме дом во нашите срца на патот кон Вечноста.

Да пораснеме преку болката од минатото за да се обединиме во ИДНИНАТА.

НАПОМЕНА: Не е препорачливо за лица под 16 години
- Advertisement -spot_img

Повеќе Вести

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Последно додадено