14.8 C
Skopje
Tuesday, May 30, 2023

Телеграм.Мк е нов интернет медиум. Нашиот тим е комбинација од искусни и млади, но и амбициозни соработници. Сакаме да создадеме квалитетна медиумска содржина што ќе ги промовира општествените, политичките и културни вредности во Светот и кај нас. Имаме знаење, мотивирани сме и нѐ интересираат сите работи што ги интересираат и нашите читатели. Сакаме да стигнеме до секој жител со нашата содржина (вести, извештаи, колумни, фотографии, видеа). "Информации кои го туркаат општеството кон подобро утре" е слоганот под кој ќе дејствуваме и ќе ги обединиме сѐ она погоре наведено, а за тоа ќе ни треба поддршка од нашите читатели. Контактирајте не преку е -пошта на info@telegram.mk , пишете ни за што би сакале да пишуваме. Благодарни сме за сите ваши информации, укори, пофалби, предлози, сѐ со цел да бидеме што е можно подобри. Се стремиме да напредуваме од ден во ден, недела во недела, месец во месец. Прочитајте нѐ, следете нѐ, коментирајте!