15.8 C
Skopje
Friday, September 22, 2023

Демант: Не постои ново мнозинство во Советот на Општина Битола!

Мора да се прочита

- Advertisement -spot_img

Спинуваните вести дека Левица во Битола партиципирала во ново мнозинство на Советот на Општина Битола најостро ја отфрламе како лага!

Денес советниците од СДСМ и коалицијата ја напуштија Салата на Советот на Општина Битола, а веднаш потоа им се придружи и претседателката на Советот од Поинаку, Габриела Илиевска.
Кога претседателот на Совет е отсутен, со Советот претседава најстариот член на Советот.

Ги демантираме сите шпекулации дека Левица е дел од било какво мнозинство, бидејќи токму советниците на Левица гласаа против сите завршни извештаи на јавните претпријатија.

Политичка партија Левица
Бул. „Кочо Рацин“ бр. 32/2 кат-1
www.levica.mk / contact@levica.mk

- Advertisement -spot_img

Повеќе Вести

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Последно додадено